torsdag 9 april 2009

Vårfint på balkongen

Våren har börjat lite försiktigt och därmed en ny balkongsäsong.

Sommarhalvårets vindskydd(sjögräsmatta) har ersatt vinterhalvårets (mörk plastmatta) på balkongräcket. Matte har planterat vårens första blommor (fjärilslavendel och penséer). Eftersom vi väntar på en lillebror har klösträdet med den mysiga korgen kompletterats med ytterligare en korg. Vi vuxna katter får också plats i den!



Matte säger att hon ska montera en mysig hylla på ena väggen så att vi har tre härliga liggplatser. Tänk - då får man ännu bättre utsikt än från favoritträdet!


Taket ser intressant ut också!


Julens "stjärnhimmel", ett ljusnät, får sitta kvar i taket hela året. Bambuvindspelet hänger kvar sen i somras. Nu har matte även satt upp fågelholken och de gröna amplarna. Och titta, vi har fått en ny lampa! Den ser ut precis som en rislampa men den är i tyg och utomhussäker. Matte ska stoppa i uppladdningsbara batterier så att den kan lysa fint under sena sommarkvällar på balkongen.


Några smakprov från andra årstider:
Vinter:




Och sommar (bambugardiner ska upp igen så fort det blir varmare och soligare):








1 kommentar:

  1. Men ojj vilken härlig balkong, ser ju hur mysigt ut som helst. Önskar jag hade lite mer fantasi... Ska inreda ett rum i källaren, kan inte ens komma på hur jag ska göra där :)

    SvaraRadera